Galleri Falkenbergs Konstskola
#caption1

 

VÅRUTSTÄLLNING 2019

KLICKA DIG IN I VÅRA GALLERIER

 

Falkenbergs Konstskola har två ettåriga konstnärliga grundutbildningar, KG I och ett påbyggnadsår, KG II. Konstskapandet och samtalet om konst utgör kärnan i undervisningen.

Utbildningen och det mesta av kommunikationen mellan lärare och de studerande sker via en egenutvecklad internetbaserad lärplattform. De studerande kommer från hela landet och är inte bundna av att arbeta på en bestämd fysisk plats. De befinner sig i olika faser i livet och i sin konstnärliga utveckling men har gemensamt tron på konstens potential och betydelse.

De verk som visas på utställningen speglar inte bara skolans styrka när det gäller att utrusta studenterna med grundläggande konstkunskaper, utan visar också på respekten för de blivande konstnärernas vilja att fortsätta med sin påbörjade konstnärliga resa, testa nya vägar och söka sig till otrampad terräng, ut i det okända.

Vi som har jobbat med utställningen är: Charlotte Enström, Jonas Ellborg, Dorinel Marc och Jon Brunberg i samarbete med alla studerande i KGI och KGII.

Välkomna till 2019 års vårutställning!

DELA